Conducerea TVR acuzata de tradarea interesului national

Astazi senatorul Viorel Badea a acuzat Conducerea televiziunii nationale ca nu a dorit sa transmita informatii cu privire la cei peste 10 000 de romani iesiti in strada la Chisinau pentru a cere Unirea cu Romania.

Se pare ca producatorii de la stiri au dorit cenzurarea acestui eveniment si nu au vrut  reflectarea acestuia in presa din Romania.

La presiunea unor factori de politica externa pana la urma in grupajul de stiri de la ora 14.00 a existat un reportaj legat de acest eveniment, dar modul de realizarea al acestuia a fost total neprofesional.

Va reamintim ca duminica, 13 mai, incepand cu ora 13.00 peste 10 000 de romani au cerut unirea Basarabiei cu Romania si retragerea trupelor rusesti de ocupatie de pe teritoriul Rep. Moldova.

Posted by at May 14, 2012
Filed in category: Actualitate, Politică,

3 Responses to Conducerea TVR acuzata de tradarea interesului national

 1. Bogdan says:

  ROMANII VOR
  UNIREA

  In data de 13.05.2012 a avut loc un amplu miting unionist la Chisinau la care au participat peste 10.000 de persoane. Presa din Romania a ignorat total, sau a tratat cu dezinteres suspect acest subiect de maxim interes national, preferand in schimb sa promoveze excesiv persoane cu caracter mediocru si imoral, subiecte mondene sau stiri de duzina, promovand violenta, vulgaritatea, mediocritatea si prostul gust.

  RUSINE TVR
  RUSINE ZIARISTI

 2. ana says:

  E timpul sa se faca curatenie si intre mizeriile de oameni care se numesc “ziaristi” sunt responsabili pentru starea natiunii, se aschund dupa fraza “dam oamenilor ce isi doresc” ei bine noi nu vrem curve de doi lei la televizor, ne-am saturat de fufe si burtosi cu ceafa larta care se cearta la televizor, ne-am saturat de politicieni nesimtiti . Vrem stiri adevarate!!! si importante

 3. read more says:

  I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I¡¯ve incorporated you guys to my blogroll. I think it¡¯ll improve the value of my web site

Switch to our mobile site